Cerintele de admitere

Cerinte obligatorii:

– Nivel cel putin mediu al limbii engleze scrise si vorbite-la admitere se va da test de limba engleza scrisa si vorbita plus un test de matematica clasele 5-8 in Romania. Sunt exceptati cei care au dat Bac la mate si engleza.

– NINO

– Diploma de studii (Bac/Profesionala) sau NVQ minimum level 2

– CV

– Cover Letter sau Scrisoarea de intentie , de ce doresti sa faci cursul ales minim 400 cuvinte. Aceasta trebuie printata si salvata pe USB.

– Scrisoare de referinta de la companie

_ Proba de adresa

Daca aveti o diploma de Functional Skills level 1 sau 2 in English NU trebuie sa mai dati testul de engleza.

Statut rezidential obligatoriu la inscriere (una din cele trei optiuni):

– Optiunea 1 – minim 5 ani rezidenta in UK care poate fi demonstrata cu statementuri bancare sau bill-uri de utilitati lunare/trimestriale, P60, payslipuri etc.

– Optiunea 2 – Daca aveti contract de munca direct cu compania (nu agentie), si nu zero/ore contract plus payslipurile saptamanale/lunare din ultimele 3 luni NU AVETI NEVOIE DE CINCI ANI IN UK.

– Optiunea 3 – Studentii EU care au sub 5 ani de rezidenta in UK si nu lucreaza cu contract de munca pot aplica DOAR PENTRU TUITION FEE (plata cursurilor). Aici conditia este sa fi locuit in ultimii 5 ani pe teritoriul UE si sa poti demonstra acest lucru (in special pentru cei din Rep.Moldova).Cerinte obligatorii:

– Nivel cel putin mediu al limbii engleze scrise si vorbite-la admitere se va da test de limba engleza scrisa si vorbita plus un test de matematica clasele 5-8 in Romania. Sunt exceptati cei care au dat Bac la mate si engleza.

– NINO

– Diploma de studii (Bac/Profesionala) sau NVQ minimum level 2

– CV

– Cover Letter sau Scrisoarea de intentie , de ce doresti sa faci cursul ales minim 400 cuvinte. Aceasta trebuie printata si salvata pe USB.

– Scrisoare de referinta de la companie

_ Proba de adresa

Daca aveti o diploma de Functional Skills level 1 sau 2 in English NU trebuie sa mai dati testul de engleza.

Statut rezidential obligatoriu la inscriere (una din cele trei optiuni):

– Optiunea 1 – minim 5 ani rezidenta in UK care poate fi demonstrata cu statementuri bancare sau bill-uri de utilitati lunare/trimestriale, P60, payslipuri etc.

– Optiunea 2 – Daca aveti contract de munca direct cu compania (nu agentie), si nu zero/ore contract plus payslipurile saptamanale/lunare din ultimele 3 luni NU AVETI NEVOIE DE CINCI ANI IN UK.

– Optiunea 3 – Studentii EU care au sub 5 ani de rezidenta in UK si nu lucreaza cu contract de munca pot aplica DOAR PENTRU TUITION FEE (plata cursurilor). Aici conditia este sa fi locuit in ultimii 5 ani pe teritoriul UE si sa poti demonstra acest lucru (in special pentru cei din Rep.Moldova).

шаблоны joomla